160 000 patsiendi kogemus

FoundationOne CDx test sobib igat tüüpi soliidtuumorite korral – isegi kui vähi algkolle ei ole teada.

FoundationOne CDx võib aidata leida parimaid ravivõimalusi. FoundationOne CDx test analüüsib 324 geeni. Testi saab kasutada korraga paljude genoomi muutuste uurimiseks. Test määrab vähitekkega seotud geenides mitmeid muutusi, milleks on aluspaari asendused, insertsioonid ja deletsioonid, koopia arvu muutused ja ümberkorraldused ehk geeni fusioonid.

Allpool olev pilt näitab FoundationOne’i genoomitestide jaotust erinevate vähitüüpide vahel, millega analüüsiti esimest 160 000 patsienti. Analüüsiti rohkem kui 55 erinevat kasvaja tüüpi. Levinumad vähitüübid olid kopsu-, rinna- ja käärsoolevähk. Kuid kolmandik kasvajatest olid haruldased kasvajad. Nende hulka kuuluvad näiteks neuroendokriin, süljenääre, neerupealiste kasvajad, melanoomid, käärsoole kasvajad väljaspool seedetrakti ja neuroblastoomid. FoundationOne testide abil saab lisateavet ka haruldaste vähkide kohta, mis võib aidata leida parimat ravi nende vähitüüpide korral.

FoundationOne testidega testitud vähitüübid

Share this...